Ompelukoneet
- Bernina 1008
- Activa
- Bernette-mallisto

Kirjovat koneet
- Artista
- Aurora

Puoliteollisuuskoneet
- Ateljee

Saumurit
- Bernina

Peitetikkisaumurit
- Bernette 009 DCC
- Bernina 1300MDC

Bernina-myymälät

Uutiset

Yhteystiedot

Palaute

www.siksak.net

Erinomainen Bernina Aurora

Uusi Bernina Aurora -mallisto tarjoaa mahdollisuuksia aloittelijasta kokeneemmallekin ompelijalle, ja 440 QE on todellinen tilkkuilijan ystävä.

Auroran perusominaisuuksien lisäksi löydät molemmista malleista runsaasti täydentäviä ominaisuuksia. Käytössäsi on runsaasti ompeleita, myös aakkoset, sekä lukuisa määrä tallentavia napinläpiä ja sirkkoja. Voit luoda omia ommelkuvioita muistin ja peilikuvatoiminnon avulla ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Ompeleiden valinta on todella helppoa, ja voit ommella myös ilman jalkasäädintä. Puolaus onnistuu ompelun aikana, ja kirkas U-muotoinen CFL-valo yhdessä Bernina-suurennuslasin (lisävaruste) kanssa säästää silmiä tarkkuutta vaativissa töissä.

Aurora edustaa sveitsiläistä tuotekehittelyä parhaimmillaan. 440 QE -mallissa on vakiovarusteena BSR-tikkausjalka, joka tunnistaa kankaan liikkeen.

Auroralla voi myös kirjoa. Mukana tulee runsaasti valmiita kirjontakuvioita, joita voit halutessasi suurentaa, pienentää, yhdistellä ja muokata. Kirjontalaite ja uusi Bernina Editor Lite -kirjontaohjelma tekevät kirjonnasta entistäkin helpompaa.

Tutustu tarkemmin malleihin Aurora 430 ja Aurora 440 QE.